….Ohh te édes vad nő, tudom, hogy miért nem működött a dolog akkor, a másikkal – neked most nem egy férfira, hanem egy kib….tt harcosra van szükséged.
Olyan erős vagy, mint egy török kávé naplementekor, szóval ne gondold, hogy gyenge nő lennél.
Benned van az a vadság, ne próbáld elrejteni ezt. Nem lehetsz más, csak az ami belül most is vagy. Légy olyan, mint amilyennek lenned kellene, a kaotikus szépségedben rejlő csodálatosan vadnak.
Tudom, hogy hányszor törték össze a szívedet, és tudom, hogy nem érted, miért tűnik úgy mindig, hogy soha nem működik valami, de végül rájöttem:
Neked nem egy férfi kell, neked egy kib….tt harcosra van szükséged.
Ha nem számít, hogy ez a harcos terepjárót, vagy sport autót vezet, nem számít, hogy selyem vagy pamut ingben jár, az sem számít, hogy irodaházban dolgozik, vagy az éjszakai műszakban.
Az lesz a fontos, hogy amikor a fogadást köt a szívedre, végig nagy téttel fog rá játszani.
A te harcosod sóvárogni fogja az erődet, és az intenzitásodat. Mikor megpillant, azt nem valami szelíden teszi, hanem kib…..tt csodálattal. Ez a harcos nem olyan lesz, akit manipulálhatsz, vagy játszhatsz vele ahogy régen tetted, ne is próbálkozz ezzel, csak bízz benne, és szeretni fogod ezért is.
Mert te sem egy átlagos nő vagy, hanem kib….tt istennő.
A tüzességed minden alkalommal térdre fogja őt kényszeríteni, mikor belenéz a gyönyörű szemeidbe, de a többiekkel ellentétben ő nem fog félni tőled. Mikor találkozol ezzel a pillanattal, az átlagos férfi már nem fog megfelelni neked.
Kell valaki,akinek ugyanaz a tűz lobog a szemében, mint tiedben. De ezek nem csak apró vad dolgok lesznek, a harcosod nem csak a lángodat fogja táplálni, de bevon téged az ő érzéseibe is.
Mert neked, ez a harcos lesz az egyetlen férfi, akivel valaha a vadonban élnél.
Nem fog sárkányokat ölni a szerelmedért, de átjönne a tűzön is, hogy lássa a a csodás mosolyodat, és az csak az övé legyen.
Ez van, szabad szellem, ez az a harcos, akit keresel … ő pedig téged keres.
Neki is voltak sikertelen kapcsolatai, lehet egyedül kellett az útját járnia, de te mindezt megváltoztathatod. Mindketten végigjártátok a saját utatokat, jók voltatok a munkátokban, de most minden megváltozhat.
Te drága, amikor te és ez a harcos találkoztok és egyesültök, nos az lesz a szerelem igazi fellángolása.
Ne próbáld az időt siettetni, tudom, a szíved már összetört párszor, és ezt nem lehet edzeni, de ez most más. Adj magadnak időt, amennyit csak lehet.
A harcosodnak szüksége van valakire, aki lássa az ő összes vadságát, ott legyen mellette amikor sóvárog a szabadság után, és megakarja váltani egy kicsit a világot. Nem kell mindig követned őt, nő sem fog mindig követni téged. Akkor is maradj vad, amikor mindent akarsz, összegömbölyödnél egy kicsit, kizárva a világ többi részét.
Sétálj meztelenül a telihold alatt, és igyál házi pálinkát a csillagokkal. Érezd ahogy a szél erejét a szívedben, a nap vezessen az új utadon. Ez a harcos szeretni fogja a vadságodat, és meg is fogja őrizni azt.
Vele leszel, ebben a csodálatos, őrült, kaotikus, csodálatosan szívszorító életben, mert a harcos egy istennőt akar szeretni. Egy istennő tudja megmutatni egy harcosnak, mi a valódi szerelem.
Szóval itt az ideje összecsomagolni bizonytalanságaitokat és gondolatainkat, mint a kerítés karókat, pedig ezek soha nem is voltak egyébként. Te úgy születtél, hogy tudván, hogy többre vagy hivatott, és most itt az ideje, hogy meglásd milyenek is az álmaid.
Nincs megállás egy ilyen szerelemnél, így ígérd meg, hogy ezt hosszabb ideig fogod megtartani.
Ha van egy kis remény, a szerelem mindig ad egy újabb esélyt, mert ígérem, te édes vad nő, hogy ha keresed a szerelmet, akkor az meg is fog találni téged……

Kate Rose

A Legújabb Téning

A legújabb kurzus ami most igazán aktualitását éli.
Padma

Padma

Gyönyör Dákini